Together Ifjúsági Szervezet - Kispiac

"Together" Ifjúsági Szervezet - Kispiac

 

  Untitled Document

Bemutatkozás:

“Together” Ifjúsági Szervezet Kispiac, ifjúsági civil szervezetet a Helyi Közösség támogatásával alakult meg 2009. januárjában Kispiacon 15 alapító taggal és azóta is megállás nélkül azon dolgozik, hogy fõként a fiatalok bevonásával szebbé és jobbá tegye környezetünket és településünket.

Mi az ami életre hívta szervezetünket? Tulajdonképpen azon cél, hogy megpróbáljunk a fiatalságnak utat mutatni a jelenlegi zűrzavaros világban. Megpróbáljunk együttes erővel bizonyos célokat teljesíteni. Hiszen tudvalevő, hogy csak közös fellépéssel lehet igazán maradandó eredményeket elérni a mai világban. Célunk hogy megmozgassuk az állóvizet településünkön. Az út rögös ugyanakkor járható! Ehhez csupán Ti falubeli fiatalok kelletek! Olyan személyek akiket érdekel a közösség, az előrehaladás, a változás!

Igencsak változatos volt az út amin megalakulásunk óta végig mentünk a tagsággal, a kezdő 15 fős csapat fokozatosan változott, vannak akik már nem aktívak, ugyanakkor új tagokat is sikerült szereznünk.

Tudjuk és sajnos tapasztaljuk azt, hogy a mai rohanó világban háttérbe szorultak a közösségi érdekek, felemészíti az emberek szabadidejét a küzdelem a talpon maradásért, ugyanakkor megpróbáljuk előremozdítani a dolgokat, a világot nem válthatjuk meg de az bizonyos, hogy minden megmozdulással kicsit javíthatunk rajta.

Aki érdeklődik civil szervezetünk iránt, kérjük lájkolja Facebook oldalunkat amit erre a linkre kattintva érhetnek el. --> "Together" Ifjsúgi Szervezet Kispiac

Kidolgozás alatt van egy kérdőív a helybéli Player Sportegyesülettel karöltve amit nyomtatott és online formában is lehetőség lesz kitölteni. Ezzel a kérdőivvel szeretnénk felmérni a jelenlegi állapotokat Kispiacon, főleg a fiatalság érdekeit szemelőtt tartva. A kérdőívekről elkészültekkor természetesen itt a weboldalon és a facebookon is részletes információt találhat minden kedves látogató, érdeklődő.

A szervezet munkáját mindenki segítheti azzal, hogy aktívan részt vesz a közvetlen környezete élhetõbbé tételében, megõrzésében, valamint ha lehetősége van bekapcsolódik szervezetünk munkájába, anyagilag, illetve más módon támogatja azt.