Together Ifjúsági Szervezet - Kispiac

"Together" Ifjúsági Szervezet - Kispiac

 

  Untitled Document

A 2018-as évre tervezett munkaakcióink és programjaink :
  • Amennyiben szükség lesz rá segítünk a Helyi Közösségnek eljuttatni a falu minden háztartásába a Kispiaci Hírmondó újságokat.
  • A 2015-ös és 2016-os nyertes NIS-es (Kőolajipari vállalat) pályázatok eredményeképpen civil szervezetünk rendezi a falubeli Homokbánya tavat és környékét, ezen területre szeretnénk komolyabb beruházásokat elindítani pályázati eredményektől függően. Május 1-ig tervezünk játszótéri elemek kihelyezését a tó mentére ezzel is bővítve a kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket, illetve szemetesek kihelyezését tűztük ki célul, amely jelentős segítség lesz a terület tisztántartásában. Az elmúlt pályázati évben felépített épület további munkálatokra szorul, így válik majd teljessé és egésszé. Szeretnénk befesteni és jellegzetes kis épületté tenni a tóparton.
  • A civil szervezetünk álltal karbantartott régi piactér 2018-as évre tervezett karbantartási munkálatainak kivitelezése (kosárpalánk átfestése, letört kosár kicserélése, szabadtéri WC takarítása/átfestése, padok deszkáinak ápolása/festése, szemetesek rendszeres ürítése) - Tehát ezen ifjúsági tér rendezése, egész évben való karbantartása
  • A Helyi Közösség Tanácsa álltal számunkra bérbeadott Ifjúsági terem felszerelése a lehetőségekhez mérten. Asztaliteniszezési lehetőség biztosítása a fiatalok számára.
  • A 2012-es évben sikeresen elindítottuk az Open Air Party szabadtéri buli sorozatunkat. Pár év kihagyás után reményeink szerint sikerült egy újabb szabadtéri bulit szervezni az immáron rendezett Homokbánya tó melletti területen.
  • Ha lehetőségeink lesznek pályázati forrásokon keresztül, amatőr sport versenyeket is szeretnénk szervezni a nyár folyamán.
  • Tag toborzás folyamatos. Szükség van a fiatalabb generációkra. Reméljük sikerül a fiatalabb falubeliek bevonása a civil szervezet működésébe.